SOLVED

YouTube video not playing on Marketo guided landing page

Go to solution
Guitarrista82
Level 5

YouTube video not playing on Marketo guided landing page

Hi Community,

 

I have a problem.

 

I have an embedded YouTube video that is playable when viewing the Marketo guided landing page in preview mode.

 

https://www.awesomescreenshot.com/video/7432094?key=8169a73348e1fabd04f2243492c5c32a 

 

However, when I approve the draft and click on View Approved Page, the video does not play. 

 

https://www.awesomescreenshot.com/video/7432077?key=d8adf6d8b739f7b8d89a1d2e1afb7456

 

Any ideas why this is happening?

 

Below is a link to the landing page:

 

https://promos.ovstravel.com/NCL-Caribbean.html 

 

Thank you,

LK

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SanfordWhiteman
Level 10 - Community Moderator

Re: YouTube video not playing on Marketo guided landing page

If you look in the F12 Console, you’ll see tons of errors because you’re not loading assets over SSL, including jQuery. Fix all those up and test again.

View solution in original post

2 REPLIES 2
SanfordWhiteman
Level 10 - Community Moderator

Re: YouTube video not playing on Marketo guided landing page

If you look in the F12 Console, you’ll see tons of errors because you’re not loading assets over SSL, including jQuery. Fix all those up and test again.

Guitarrista82
Level 5

Re: YouTube video not playing on Marketo guided landing page

THANK YOU so much Sanford!

 

That did the trick.

 

Appreciate your help!