e-marketeer @ Deloitte Nederland

Anonymous
Not applicable

e-marketeer @ Deloitte Nederland

Deloitte e-marketeer

Jouw functie als e-marketeer

Als e-marketeer maak je deel uit van het CRM-team van Deloitte Nederland. Dit team heeft als verantwoordelijkheid alle Deloitte marketing campagnes te ondersteunen met de beschikbare CRM-systemen en processen die daarmee samenhangen.

Wij zoeken een creatieve e- marketeer die ons ondersteunt met zijn of haar kennis op het gebied van e-marketing/digital marketing. Als Deloitte e-marketeer, maak je onderdeel uit van het CRM-team en lever je een grote bijdrage aan zowel het generen van leads als de tevredenheid van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren, rapporteren en optimaliseren van een professionele en gestructureerde B2B contactstrategie. Hierbij doorloop je het gehele e-marketing proces van A tot Z, leidend tot slimme en vernieuwende campagnes. Je werkt aan het creëren van e-mail templates en het uitvoeren van A/B-testen tot aan het optimaliseren van campagnes op de website en het geven van advies aan collega’s. Daarbij maak je o.a. gebruik van Marketo, geavanceerde B2B marketing automation tooling.

Je analyseert in deze rol de huidige campagnes en je kijkt hoe deze verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden. Als specialist ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en kom je regelmatig met slimme ideeën om digital marketing en lead generatie naar een hoger niveau te brengen. Ervaring met Salesforce is een pre.

Je draagt zorg voor het optimaal gebruik van cliëntgegevens door middel van Direct Marketing, Sales Support (Opportunity- en Contact Management), Analyse en Data Management. Je zult betrekkelijk veel te maken krijgen met ‘klantinformatie’, zoals het maken van doelgroepselecties voor (e)mailings, het voorbereiden en bewerken van klantgegevens, en het registreren van response en mutaties in de klantendatabase. Je hebt een uitdagende baan bestaande uit de volgende facetten:

 • Maken van doelgroepselecties in het CRM systeem (t.b.v. campaign management);
 • Coördinatie van het logistieke traject rondom (e)mailings en publicaties;
 • Je geeft ondersteuning/advies aan eindgebruikers op het gebied van het optimaal gebruiken van de aanwezige functionaliteiten, bijvoorbeeld als gesprekspartner voor opdrachtgevers (veelal van de marketingafdeling, soms van elders binnen de organisatie) over hun wensen voor ondersteuning op het gebied van (e)mail campagnes of targeting;
 • Bewerken van grote adressenbestanden (bestanden samenvoegen, ontdubbelen, kwaliteitscontrole, etc.);
 • Verzorgen van periodieke en ad hoc rapportages en analyses (bijv. sales funnels en voortgang targeting programma’s);
 • Ondersteunen bij diverse lang- en kortlopende projecten (bijv. aanpassingen van het CRM systeem).

Jouw profiel als e- marketeer

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou!

 • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van Economie, Bedrijfskunde, International Business Administration of Marketing;
 • 1 tot 3 relevante werkervaring op het gebied van CRM en e-marketing;
 • Kennis van en ervaring met CRM-systemen en marketing automation (Marketo);
 • Interesse in en goede vaardigheid met Excel;
 • Je kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je bent accuraat en oplossingsgericht;
 • Je schrikt niet terug van het werken met grote gegevensbestanden in de vorm van selecties, bewerkingen en rapportages.

Dit is Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Clients & Markets

De afdeling Clients & Markets ondersteunt Deloitte door de markt te onderzoeken en te analyseren en daarin trends en kansen te herkennen. Die worden vertaald in een planmatige marktbewerking. Daarnaast hebben zij tot doel het merk Deloitte te versterken in de markt, bij (potentiële) medewerkers, in media en maatschappij.

CRM

De CRM-afdeling binnen Clients & Markets bestaat uit drie consultants. Samen ontwikkelen en voeren zij initiatieven uit om de business optimaal te ondersteunen en te begeleiden bij uiteenlopende CRM-activiteiten. Het is een dynamische omgeving waar aan de ene kant (e)mailing campagnes worden verzorgd en aan de andere kant wordt gewerkt aan het bevorderen van het gebruik van het CRM-systeem. Ook voorziet de afdeling de business van sales rapportages en heeft de afdeling een stevige rol in data management.

Arbeidsvoorwaarden

Deloitte biedt een marktconform salaris. Voor wat betreft je secundaire arbeidsvoorwaarden heb je recht op een reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, een premievrij pensioen, een resultaatafhankelijke bonus, een smartphone, een laptop en een NS Business Card. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Interesse? Stuur een mail naar Anique Smeets: asmeets@deloitte.nl met je CV en motivatie!

Let op: deze vacature sluit 15 oktober 2016 om 17.00!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.