6 Replies Latest reply on Jul 22, 2014 10:39 AM by 63584

    Campaign Request "trigger needed error"

           Hi,

           I'm trying to run a Campaign request through the API.  As documented in the instructions I set:


           campaign is requested ->web service API(see screen below)

      http://i.imgur.com/nmRjqV3.png



           I am still getting the following when I run a campaign request:

      {"requestId":"174d#1475e3f5943","success":false,"errors":[{"code":"1003","message":"Trigger campaign needs to have a 'Campaign Requested' trigger"}

           If I were to run a query on this campaign, I get the following result returned:
            

      array(3) {
        ["requestId"]=>
        string(16) "23a7#1475e3f55aa"
        ["result"]=>
        array(1) {
          [0]=>
          array(8) {
            ["id"]=>
            int(2282)
            ["name"]=>
            string(22) "EB-CC0739 Portland, OR"
            ["type"]=>
            string(7) "trigger"
            ["programName"]=>
            string(22) "EM-CC0739 Portland, OR"
            ["workspaceName"]=>
            string(7) "Default"
            ["createdAt"]=>
            string(24) "2014-01-21T18:44:46+0000"
            ["updatedAt"]=>
            string(24) "2014-07-22T00:10:42+0000"
            ["active"]=>
            bool(false)
          }
        }
        ["success"]=>
        bool(true)
      }
      
      
      
      Any ideas?  I'm still a bit new to Marketo so maybe I'm missing a step or overlooking something?
      
      Thanks and please let me know if you need more info.
      
      Dan