SOLVED

"replace file" not happening

Go to solution
Highlighted

"replace file" not happening

Hi all,

We just upgraded a Marketo instance to https. In order to avoid unsecure content alerts, we have updated the templates, but we also have edited some CSS files (called from the templates) that are hosted in Marketo.

The CSS files are changed on the hard disk (checked 3 times) with the updated classes. But when we upload them to Marketo, the css files timestamp in Marketo is updated, yet, when we call them from the LP or re download them, the older version keeps showing (I have changed browser, cleansed caches, etc.. to no avail)

I also tried to delete the older css and reload it, with the same result.

If I load the new file into Marketo under a new name, it loads perfectly well.

Has anyone experienced this already ?

-Greg

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Re: "replace file" not happening

No, that's not in our traditions. We already have plenty of bank holidays throughout the year, I am not sure we need to add another one

BTW, the problem finally just fixed itself. After a couple of hours, the new file version shown up...

-Greg

View solution in original post

10 REPLIES 10
Highlighted
Level 10 - Champion Alumni

Re: "replace file" not happening

We’ve experienced this (with images as well). Even after clearing cache. Our only way to resolve this was the way you indicated.

Highlighted

Re: "replace file" not happening

Hi Dan,

You mean uploading the files under a new name and update all the templates to refer to the new names?

-Greg

Highlighted
Level 10 - Champion Alumni

Re: "replace file" not happening

Yes

Highlighted

Re: "replace file" not happening

Cool . I was wondering what I would do for my week-end...

Highlighted
Level 10 - Champion Alumni

Re: "replace file" not happening

Not celebrate St. Patrick’s Day in Paris?!  

Highlighted

Re: "replace file" not happening

No, that's not in our traditions. We already have plenty of bank holidays throughout the year, I am not sure we need to add another one

BTW, the problem finally just fixed itself. After a couple of hours, the new file version shown up...

-Greg

View solution in original post

Highlighted
Level 10 - Champion Alumni

Re: "replace file" not happening

I know - I think it’s just those crazy Irish-Americans!

Thanks for confirming back -like with most initial issues, the answer is often “ just wait s couple of hours”!

Highlighted
Champion Moderator

Re: "replace file" not happening

I don't have a couple of hours! We seem to swap out images right before sending and replace never works. Then I'm also hesitant to delete the previous version because I can't guarantee it wasn't used somewhere else, so now my image files are getting a bit unruly...

Highlighted

Re: "replace file" not happening

We continually have this issue whenever we try replacing or updating an image or text file, especially CSS files that we have loaded for use with our templates. It sometime takes hours if not days for the changes to display. I'm not sure if it has something to do the way Marketo uses Cloudflare or similar service.