SOLVED

Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

Go to solution
Highlighted

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

Just ran that test.  The Data Value Changes trigger campaign was triggered but still have the same issue of the wrong alert being sent.

Highlighted

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

Well, that's pretty out of character.

I can't repro anything like this.

Clearly it's not the token itself but rather that the data values aren't being considered in the choices; I would guess you're looking at the wrong fields b/c everything else falls in line with expectations. Double, triple-check the fields is what I'd do.

Highlighted

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

Thanks for all the troubleshooting help.  I checked the fields and values about a hundred times.  I will be working on this with support and post an update of my findings.

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

So I just copied the values that were in the flow steps choices, pasted back over, and click them in the drop down that pops up and that solved it.  Weird.

View solution in original post

Highlighted
Level 10 - Champion Alumni

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

How sure are you that the token value is formatted correctly?

Believe you can only have commas between email addresses in that box at the Program My Token level.

Highlighted
Level 4 - Champion

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

How are the values displayed in the token you are using for the to other emails. I just tested this and as long as you have a comma and space between email addresses, it should send. 

pastedImage_0.png

Highlighted

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

(space doesn't matter FYI)

Highlighted

Re: Send Alert to "None" but "To Other Emails" not working

The token is functioning properly.