Images Uploaded to Design Studio aren't Available

Highlighted

Images Uploaded to Design Studio aren't Available

Hey Nation!

I've got a very frustrating issue going on that hopefully you can help with. Whenever I upload a new image to my design studio, the upload goes fine, the image shows up in the folder (as a thumbnail), however when I try to preview it, nothing shows up. Then if I try to use that image in an email, it only shows the text of the image link, not the image itself.

Is there a delay from when you upload an image to when it can be used?

Tags (2)
12 REPLIES 12
Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

Hi Brett Carpenter​,

Is there any spaces in your image names? If you have spaces in the name the image will not load. use - between the words if you want to have a seperation for better readability. 

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

No spaces. I'm using hyphens and underscores. Ex: http://data.zaloni.com/rs/626-TFJ-400/images/CTA-Contact_Us-728x90.png

The frustrating this is that link works. I just can't add it from design studio into an email.

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

ahh, so you can't find it in the image popup in the email editor?

Have you uploaded the image into the same workspace as the email that you are creating?

Can you view the section in html view and just paste in the image link "http://data.zaloni.com/rs/626-TFJ-400/images/CTA-Contact_Us-728x90.png"

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

The image shows in the design studio list within the email editor, but when selected, doesn't pull through to the email.

Tried your HTML view suggestion (great suggestion btw) and all it shows is the alt text I created with it.

EDIT - and in a new development, that image does show in preview mode, but not in edit mode.

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

Hi,

In HTML view do you not see this? 

<img src="http://data.zaloni.com/rs/626-TFJ-400/images/CTA-Contact_Us-728x90.png" alt="Your Alt text" />

If not try pasting that in.

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

That's exactly what I see. It seems the image is now showing in edit mode as well.

This is still a workaround for the initial problem. Where the image can be inserted from design studio:

Screen Shot 2017-11-08 at 11.50.09 AM.png

Highlighted
Level 1

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

I'm having the same issue!

Highlighted

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

I'm also showing a similar issue, but only with certain images (small .PNGs, in this case)--the preview of the images do not show up in the Design Studio, and the images show up as broken in the Editor 2.0 and Preview Mode. When I send a test email to myself, the PNG images show up fine, but then clicking over to view the email in my browser, those images seem to disappear completely.

Any idea on what is causing this?

Thanks!

Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Images Uploaded to Design Studio aren't Available

If anyone found an answer to this, please let us know.