SOLVED

Form CSS shows in Preview, but not on Landing Page

Go to solution
Level 5

Form CSS shows in Preview, but not on Landing Page

All,

I'm sure this has been asked a million times before, but I have searched without success.

Firstly, I acknowledge I'm a massive n00b when it comes to CSS (sorry folks).

I've tweaked a form with the basic theme (it seemed the safest place to start), and then added in custom CSS on the basic theme . 

When I preview the form, I can see my CSS changes.

I close and approve the form, but when I view the form in a test landing page my CSS isn't present.

What blindingly obvious step am I missing?

Cheers

Jo

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Level 5

Re: Form CSS shows in Preview, but not on Landing Page

All,

I've just answered my own question. 

You have to edit the landing page, then approve and close.

Magically that makes things work.

I had presumed that the form was simply embedded and therefore changes would flow through automagically.  Apparently not!

Cheers

Jo

View solution in original post

2 REPLIES 2
Level 5

Re: Form CSS shows in Preview, but not on Landing Page

All,

I've just answered my own question. 

You have to edit the landing page, then approve and close.

Magically that makes things work.

I had presumed that the form was simply embedded and therefore changes would flow through automagically.  Apparently not!

Cheers

Jo

View solution in original post

Level 10 - Community Moderator

Re: Form CSS shows in Preview, but not on Landing Page

Right, when you use a named Form element on an LP, the LP contains a secondary replica of the form that's not necessarily the same as the approved version of the form in Form Editor.

When you use embedded Marketo forms (either on non-Marketo pages or on Marketo-hosted LPs, though the latter is not recommended) then the approved form is used immediately, without a need to touch the LP as well.