SOLVED

Field label showing even though I set it blank

Go to solution
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Field label showing even though I set it blank

I have a question on my form with visibility rules. If country = Canada, show opt in question that is a checkbox.

The rule itself works, bu the label keeps showing up even though it's blank. I just want the "opt-in language" to show up - not the explicit consent on the left.

Anyone know how to fix this?

0EM50000000Sx8A.jpg

 
Tags (1)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Field label showing even though I set it blank

Happy you found a fix through markup code. Seems very odd you can't remove a label through explain above. Sounds like you have a bug of sorts somewhere.

Here's how I setup the form to test this for reference.


0EM50000000SxIq.jpg
 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Field label showing even though I set it blank

On the form edit screen. Click the field in question and delete the field name text which is on the top right of the form edit under properties.

Or you can edit the field label name in your visibility rule edit view.

Either should work.
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Field label showing even though I set it blank

I had the field name blank already. I ended up doing this, which worked, in case anyone runs into the same thing:

.mktoForm label{
  display: none;
}
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Field label showing even though I set it blank

Happy you found a fix through markup code. Seems very odd you can't remove a label through explain above. Sounds like you have a bug of sorts somewhere.

Here's how I setup the form to test this for reference.


0EM50000000SxIq.jpg
 

View solution in original post

Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Field label showing even though I set it blank

Hey Tim  - I was clearing the label from the "main" edit section and not within the visibility rule. That worked!! Thanks!!