Embedded CSS Not Working

Highlighted
Anonymous
Not applicable

Embedded CSS Not Working

Hi Everyone,

Was wondering if anyone has experience with working with embedded CSS in Landing Page Templates...I've added external CSS files to my images/files folder and called them using an href, but they don't seem to be working. My style is not changing at all.

Has anyone run into similar issues and knows of a solution?

Thank you so much!

Leo

<!doctype html>

<html lang="en">

<head>

  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">

  <!-- Page Title -->

  <title>Pro Tools | First</title>

  <!-- Browser Magic -->

  <meta http-equiv="x-ua-compatible" content="ie=edge, chrome=1">

  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no"/>

    <!-- Stylesheet Imports -->

 

    <link rel='stylesheet' type='text/css' href="http://connect.avid.com/rs/149-WFZ-676/images/FromTerry_Css_Project_Style_FirstLink_V4.css"/>

    <link rel='stylesheet' type='text/css' href="http://connect.avid.com/rs/149-WFZ-676/images/resources_css_cosmetic_cosmetic.css"/>

3 REPLIES 3
Highlighted

Re: Embedded CSS Not Working

That looks valid, I'm perplexed by why it wouldn't work. Minor thing is you don't need to close <link> elements with a '/' but I don't think that would break things.

Highlighted

Re: Embedded CSS Not Working

Hi Leo,

Marketo's editor doesn't call external CSS/JS in either "Edit Draft" or "Preview Draft" mode. That's why things may appear to be broken. You need to first approve the Template followed by the Landing Page, and then view the Landing Page in the browser. This may be the reason the external CSS is not working for your Landing Pages.

Please try this out and let me know if that works. Hopefully it does!

Madhu

Highlighted

Re: Embedded CSS Not Working

That is not correct. We do proxy for these resources and external stylesheets and JS will be pulled into the editor and previewer.